Formularz kontaktowy - Klauzula Informacyjna


  1. Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest PMPoland S.A. z siedzibą w Jeleniej Górze przy ulicy Fabrycznej 1. Współadministratorami Pani/Pana danych osobowych są Spółki Grupy PMP (zgodnie z Polityką prywatności i cookies dla Spółek Grupy PMP);

  2. Wszelkie uwagi i wątpliwości z przetwarzaniem Pani/Pana danych osobowych może Pani/Pan zgłaszać na adres e-mail: RODO.pmpoland@pmpgroup.com;

  3. Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu odpowiedzi na wysłane przez Panią/Pana zapytanie za pomocą Formularza kontaktowego na podstawie Pani/Pana dobrowolnej zgody (art. 6 ust. 1 lit. a RODO);

  4. Odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą obsługujące Administratora : firma hostingowa oraz podmioty dostarczające oprogramowania IT;

  5. Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane do czasu odpowiedzi na Pani/Pana zapytanie lub do czasu wycofania zgody;

  6. Posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody na ich przetwarzanie w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody wyrażonej przed jej cofnięciem;

  7. Ma Pani/Pan prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie Pani/Pana danych osobowych narusza przepisy RODO;

  8. Pani/Pana dane osobowe mogą być przekazane do państwa trzeciego w związku z faktem korzystania przez Panią/Pana ze strony internetowej www.pmpgroup.com (zgodnie z Polityką prywatności i cookies dla Spółek Grupy PMP);

  9. Pani/Pana dane osobowe nie będą podlegały profilowaniu.

  10. Podanie przez Panią/Pana swoich danych osobowych jest dobrowolne, ale konieczne dla celów związanych z realizacją usługi Formularz kontaktowy.

back

Cookies and Privacy policy

Witryna internetowa, którą chcesz odwiedzić używa plików cookies. Korzystając ze strony wyrażasz jednocześnie zgodę na ich wykorzystywanie. Jeżeli nie zmienisz ustawień swojej przeglądarki cookies będą zapisywane w pamięci Twojego urządzenia. Bez Twojej zgody strona może działać w ograniczonym zakresie.

Więcej informacji na temat cookies oraz przetwarzania Twoich danych osobowych, w tym przysługujących Ci uprawnieniach znajdziesz w
Polityce Prywatności i cookies.


Advanced settings